SISTE NYTT

DAMSGÅRDSDAGENE 3.-6. JUNI

Programmet for Damsgårdsdagene 3.-6. juni er nå komplett! Selv i en utfordrende situasjon har vi mange programposter på første del av Damsgårdsdagene. Tusen takk til alle som bidrar til å gjøre Indre Laksevåg til et enda bedre sted å bo! Vi ser frem til fine dager 3.-6. juni og gleder oss til å presentere programmet for del to av årets Damsgårdsdager 20.-22. august. 

Programmet finner du her!

VIKTIG MELDING - DAMSGÅRDSDAGENE MED NY VRI FOR 2021

Når vi startet planleggingen av årets festival trodde vi alle at juni ville se annerledes ut enn den gjør. I lys av den fortsatt pågående covid-19-situasjonen, og begrensinger den gir for gjennomføring av arrangement, har styret i Stiftelsen bestemt at årets Damsgårdsdager fordeles på to helger i juni og august. Det er en stor del av det planlagte programmet som ikke lar seg gjennomføre i juni, og vi håper at dette lar seg gjennomføre i august. Vi beholder den opprinnelige helgen 3.-6. juni med redusert program, i tillegg til nye dager 20.-22. august

Kort fortalt vil det arrangeres en nedskalert versjon av Damsgårdsdagene 3.-6. juni. Stiftelsen vil kun ha program i Laksevågparken søndag 6. juni med inntil 200 i publikum samtidig. Dette gir begrensinger i programmet, og fredag og lørdag i parken utgår. Alt som ikke lar seg gjennomføre i juni, vil gjennomføres i august så lenge situasjonen tillater det. Det vil fortsatt være arrrangement i regi av andre aktører i sine lokaler disse dagene, så følg med for oppdatert program ute og inne 3.-6. juni! 

Send e-post til post@damsgardsdagene.no dersom du lurer på noe.

Stiftelsen Damsgårdsdagene

MARKEDSDAGER - DAMSGÅRDSDAGENE 2021

Ønsker du å delta på Damsgårdsdagene sitt marked under årets festival? Påmeldingen er åpen! I år utvider vi markedet til å gjelde både lørdag og søndag om det er interesse for det. Datoene for markedsdagene er lørdag 5. juni og søndag 6. juni kl 12:00-16:00.

Frist for påmelding er fredag 9. april. Mer informasjon og påmeldingskjema finner du her!

Velkommen til markedsdager under Damsgårdsdagene!

Årsmøte 11. mars 2021

Siftelsen Damsgårdsdagene inviterer til årsmøte torsdag 11. mars kl. 18-20 på Labyrinten Kulturkafe i Håsteinsgate 9. Det vil bli gjennomgang av ordinære årsmøtesaker som: 

– Årsrapport 2020 
– Årsregnskap 2020
– Budsjett 2021
– Valg av styre for perioden 2021-2022

Årsmøte etterfølges av allmøte der det blir anledning til å diskutere gjennomføringen av Damsgårdsdagene 3.-6. juni 2021. Med hensyn til smittevern alle melde sin deltagelse innen 8. mars per e-post til post@damsgardsdagene.no. 

Velkommen! 

Velkommen til Damsgårdsdagene 2021!

Vi krysser fingrene for en koronapandemi under kontroll og  jobber med planleggingen av den 29. utgaven av Damsgårdsdagene 3.-6. juni 2021! Har du lyst til å bidra? Ikke nøl med å ta kontakt. Du finner kontaktinfo på siden «om oss».  Inntil videre, noter deg datoene i kalenderen og følg med på nettsiden og vår facebookside for informasjon og nyheter i tiden fremover. 

Se filmen fra Damsgårdsdagen 19. september 2020!

Her kan du se filmen fra «Flagg for Bergen» med Damsgårdsdagene: https://www.youtube.com/watch?v=SHLP6AHxaxI
Det var en flott dag i trygge omgivelser, i nydelig høstsol. Vi ser frem til å fylle parken igjen 3.-6. juni!

Filmen er laget av Christoffer Møgster.

FLAGG FOR BERGEN MED DAMSGÅRDSDAGENE

 

I anledning Bergen sitt 950-års jubileum og jubileumsprosjektet «Flagg for Bergen» inviterer Damsgårdsdagene til feiring i Laksevågparken lørdag 19. september. Arrangementet vil følge gjeldende retningslinjer for smittevern og vi ber alle som deltar om å vise hensyn. Velkommen til hyggelig lørdag for store og små i Laksevågparken – vi gleder oss!

Se event på Facebook for mer info: https://www.facebook.com/events/601882283807645/

FLAGG FOR BERGEN!

Damsgårdsdagene ble avlyst, men vi får heldigvis muligheten til å gjennomføre jubileumsprosjektet «Flagg for Bergen»!

I anledning Bergen sitt 950-års jubileum inviterer vi barn og unge i bydelen til å lage sitt eget flagg på Laksevåg Senter. Laksevåg er en bydel med mange nasjonaliteter og vi ønsker å fremheve mangfoldet gjennom «Flagg for Bergen». Kreativiteten får fritt spillerom og her kan alle definere sitt flagg, med Bergen sitt 950-års jubileum som bakteppe. Vi har med oss kunstner Mari Norddahl som vil være tilstede på verkstedene for innspill, tips og veiledning. 

Lørdag 29. august: kl 12-16
Tirsdag 8. september: kl 10-13
Torsdag 10. september: kl 10-13

Verkstedene er åpne for alle, men vi sender ut egen invitasjon til barnehager og skoler til å delta 8. og 10. september. Verksteden vil gjennomføres med hensyn til koronasituasjonen og gjeldende retningslinjer for smittevern. 

Vi håper at mange vil bidra med sitt flagg! Flaggene vil stilles ut på Laksevåg, enten utendørs eller innendørs. Velkommen til å delta!

TUSEN TAKK FOR GAVEMIDLER!

Vi har fått flere gode nyheter den siste tiden, som betyr mye for Stiftelsen Damsgårdsdagene og videreføring av festivalen på Laksevåg. Tusen hjertelig takk til Sparebankstiftelsen SR-bank som har tildelt oss kr 30 000,- til innkjøp av inventar og utstyr og tusen hjertelig takk til Bergensavisen (BA), i samarbeid med Sparebankstiftelsen DNB, og Fana Sparebank som har tildelt oss tilsammen kr 55 000,- til Damsgårdsdagene i 2021!

Dette er viktige bidrag til et godt lokalsamfunn og vi gleder oss til Damsgårdsdagene 2021! 

LIVE STRØMMEKONSERT MED THE RUNAWAYS

 

Vi inviterer til en smak av Damsgårdsdager! Den planlagte åpningen av Damsgårdsdagene torsdag 4. juni er avlyst, men som et alternativ blir det live strømmekonsert fra Stadionveien 9 i samarbeid med Laksevåg Frivilligsentral og Fyllingsdalen og Laksevåg kulturkontor. 

Vi strømmer konserten live fra vår Facebookside og det blir garantert god stemning med The Runaways og musikk fra 50- og 60-tallet!
Event til arrangementet finner du her: https://www.facebook.com/events/570355706921389/

Bor du i nærheten kan du kikke ut vinduet, stå ute på terassen, eller med trygg avstand på gaten.
Hvis ikke – logg deg på og bli med! Vi legger ut link til live videosending på våre Facebooksider samme dag.
Powered by Khore by Showthemes