OM OSS

Kontakt 

Leder / Festivalsjef
Helge Farestveit
Epost: leder@damsgardsdagene.no
Tlf: 905 94 396

Markedsboder/stands:
Birthe Sønstabø
Epost: marked@damsgardsdagene.no
Tlf: 408 72 581

Har du spørsmål om programmet eller ønsker å bidra?
Ta kontakt med oss på mail post@damsgardsdagene.no

Styret 2021-2022
Leder: Helge Farestveit
Økonomiansvarlig: Anette Bendiksen
Markedsboder/Stands: Birthe Sønstabø og Tone Haveland
Styremedlem: Ole Dag Arntzen, Liv Walde, Søren Plejdrup

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

om damsgårdsdagene

Damsgårdsdagene på Indre Laksevåg startet i 1992 som et søndagsarrangement på Damsgård Hovedgård. Siden den gang har frivilligheten sørget for at arrangementet har utviklet seg til å bli en firedagers kulturfestival, som drives av Stiftelsen Damsgårdsdagene. Stiftelsen er en idealistisk organisasjon som ledes av et valgt styre og som har med seg mellom 35-40 lag og organisasjoner i arbeidet. Festivalen utløser hvert år et stort lokalt engasjement i bydelen, og Stiftelsen ønsker hele tiden innspill, ideer og flere ressurspersoner som kan være med å arrangere kulturfestivalen. Har du en god ide, ønsker å bidra til programmet eller som frivillig? Ta kontakt med oss! 

 

LOKALE ARRANGØRER og bidragsytere:

Alvøen og Laksevåg Røde Kors, Bybonden, Bymuseet i Bergen, Bergen Kystlag, Bergen offentlige bibliotek, Bergen nå, Bergen Veteranvogn Klubb, Bergen Skala Modellbåtklubb, Damsgård Hovedgård, Damsgård skole, Damsgård Skoles Musikkorps, Daymfestivalen, Folkelig, Fyllingsdalen og Laksevåg Kulturkontor, Gamle Laksevåg Velforening, Halaisen, Hobbyklubben, Invisible MC, Initiativ:Laksevåg, Labyrinten kulturkafe, Laksevågs Bueskyttere, Laksevåg frivilligsentral, Laksevåg Kirke,
Laksevåg Kultur Historiske Forening, Laksevåg menighet, Laksevåg Musikkforening, Laksevåg sjakklubb, Laksevåg Speidergruppe, Lyst og Fryd, Nygård kirke, Merkur båtforening, Nygård menighet, Områdesatsing i Indre Laksevåg, Redningsselskapet, Sammensenteret, Solfred og Vestkant trial.

 

 
Powered by Khore by Showthemes