Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Damsgårdsdagene familiedag i Laksevågparken – Lørdag

juni 1 @ 12:00 - 16:30

Gratis

Vi ønsker store og små velkommen til Laksevågparken! Her blir det aktiviteter, marked, spill, konkurranser og underholdning!

Bygg lego med Vestland Byggelaug

Marked i Laksevågparken

Det blir en spennende dag i Laksevågparken der lokale lag og foreninger viser seg frem på scenen.
Programmet starter kl. 12:00, og konferansier Gisken Nygård leder oss gjennom programmet.

Vi får blant annet fremvisninger av:

Irish Dance Company
Oppvisning med Irsk dans

BUL Ervingen
Folkemusikk og folkedans

Storm Barnesanger med Trollala
Storm Barnesangers musikk for en morsom, underholdende og pedagogisk musikkopplevelse for barn i alle aldre.

Cirkus Balance
Akrobatikk og sirkus show, med sirkusskole etter showet.

 

 

Møt Storm Barnesanger og Trollala på Damsgårdsdagene

Storm Barnesanger har, siden sin oppstart i 2019, raskt blitt et musikalsk fenomen som barn i barnehagealder har trykket til sitt bryst. Dette familieprosjektet fra Fyllingsdalen har ikke bare blomstret lokalt, men har også oppnådd stor suksess nasjonalt med over 100 millioner streams på Spotify. Deres album «Barnesanger» har vært på VG-lista i hele 145 uker, noe som vitner om deres popularitet og evne til å fange lytternes interesse. Deres repertoar inneholder en sjarmerende blanding av tradisjonelle barnesanger gitt nytt liv gjennom moderne arrangementer, samt egne originale sanger som har engasjert og underholdt barn over hele landet.

Trollala, Bergens nye og kjære maskot, har også gjort et uutslettelig inntrykk på byens barn. Denne figuren har blitt en viktig del av byens kulturelle landskap gjennom å engasjere og motivere barn til å lære gjennom lek. Trollala benytter seg av dans, drama, og musikk for å øke barnas klimakunnskap og bevissthet om miljøet. Med sine hyppige opptredener i barnehager, skoler og på kjente kulturarenaer som Fløyen, har Trollala skapt varige vennskap og blitt en høyt skattet figur blant barna i Vestland.

Når Storm Barnesanger og Trollala sammen gjester Damsgårdsdagene, er det med et felles mål om å underholde og inspirere. De bringer med seg en kombinasjon av musikalsk glede og lærerik underholdning, perfekt tilpasset de yngste blant oss. Med deres kombinerte talent og karisma er de garantert å levere uforglemmelige opplevelser som vil glede både barn og voksne.

 

Detaljer

Dato:
juni 1
Tid
12:00 - 16:30
Kostnad:
Gratis
Kategorier for Arrangement:
, , , , ,

Sted

Laksevågparken
Laksevågparken + Google-kart